zaterdag 25 mei 2024
 
De Bontekoning een zeiljacht met allure!

De Bontekoning is een zeer exclusief, klassiek gelijnd zeiljacht met ruime overhangen, een flushdek, een prachtige zeeg en functioneel dekhuis. Het jacht is vervaardigd uit aluminium, heeft een lengte van 24 meter en biedt plaats aan 6 personen.

Door de slanke rompvorm in combinatie met het moderne onderwaterschip heeft het jacht een uitzonderlijk vaargedrag. De Bontekoning heeft een kottertuigage en is uitgevoerd met een in mast grootzeil, hydraulische lieren, moderne positionering en communicatie apparatuur en is zodoende met een kleine bemanning uitstekend te varen.

Binnen het dekhuis hebben de passagiers en bemanning een prachtig uitzicht en kan worden genoten van alles wat er op en om het jacht gebeurt. Beneden in het jacht bevindt zich een volledig ge¨soleerde machinekamer waarin de hoofdmotor, generatoren, watermaker, diverse pompen, electrische schakelkast en omvormers zijn ondergebracht. Aan bakboord is een kombuis gesitueerd waarin op professionele wijze gewerkt kan worden.

In het achterschip bevinden zich twee luxe kajuiten die elk voorzien zijn van ruime semi gestapelde kooien. Beide kajuiten hebben de beschikking over een aparte natte cel, voorzien van toilet, wastafel en douche. Het middelste gedeelte van het jacht omvat de salon gecombineerd met de kaartentafel.

De salon biedt een zee van ruimte, heerlijke luie stoelen waarbij de klassieke stijl van het jacht naadloos overgaat in het op prachtige wijze uitgevoerde Art Deco interieur. De voor deze stijl zo karakteristieke rechte hoeken zijn op fabelachtige wijze verwerkt in alle vertrekken van het jacht. De prachtige vormen en gedetailleerde bewerkingen van het teakhout combineert goed met de bekleding en de beklede wandpanelen.

De voorhut heeft een queensize kooi en wordt gecompleteerd met een natte cel, waarin een doucheruimte, toilet en wastafel zijn ondergebracht. De voorpiek is voorzien van een werkbank, duikcompressor, ankerketting en de airconditioninstallatie.Bekijk hier de gedetailleerde gegevens van de Bontekoning

HOME    OVER ONS    BOEKINGEN    VAARSCHEMA    FOTOALBUM